Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera, 28. dubna jste zveřejnila tento článek. Dnes se propadly evropské burzy o v průměry 2,5 % a po otevření Wall Streetu se za několik hodin Down Jones index již propadl o 0,78 %. Zdá se že investoři a spekulanti tentokrát nečekají do května, ale už se nadhodnocených akcií začali zbavovat. Impuls k dnešnímu propadu dala publikace špatných ekonomických výsledků v USA za 1. čtvrtletí tohoto roku.

Dnes večer našeho času se má vyjádřit FED, co a kdy bude dělat s úrokovou mírou.

Situace se splácením dluhu Řecka a zda a kdy dostane poslední část slíbených půjček je také nejistá.

Takže suma sumárum: čekají nás na burzách zajímavé dny.

0 0
možnosti
JK

Myslím, že funguje. Otázka zní pro koho. Profilujete se ve vaší firmě tuším jako "day trader", tudíž se zaměřujete spíš na spekulativní investice. Zde se myslím vyplatí být nyní obezřetný. Osobně jsem v očekávání korekce akciových trhů (myslím že zde funguje i hledisko období vyplácení dividend) a v hledáčku mám krátké pozice. Samozřejmě u dlouhodobých investorů je to otázka. Velké objemy obchodů probíhaly nedávno, mnoho investorů koupilo už "příliš draze". Nyní je velmi málo blue chips vhodných k nákupu... Můj názor (na kterém doufám vydělám:-)).

0 0
možnosti
JK

Ještě něco. Jste krásná žena. S vámi bych nemohl obchodovat. Každý váš typ bych bez výhrady a bez myšlenky proměnil ve skutečnost.;-D

0 0
možnosti
Foto

Jenom dotaz: Nemělo by být "Sell in May"?

1 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 811x
Eva Mahdalová je spoluzakladatelka analytického portálu www.finlord.cz . Finančním trhům se věnuje od roku 2009. Soustředí se na analýzy firem, ekonomických trendů a cenných papírů. 

Seznam rubrik